CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, December 22, 2010

1st GIVEAWAY by Cik Ainna & Cik Zombie

Penganjur contest


1.Mestilah jadi follower blog Cik Ainna & Cik Zombie..
2.Copy banner beserta isi entry ni dalam blog korang n jangan lupa buat sidebar.. sebab nye nanti susah kami nak cari korang... =) ok?
3.Tajuk entry korang mestilah
" 1st GIVEAWAY by Cik Ainna & Cik Zombie"
4.Jangan lupe tinggalkan link korang dekat salah satu blog penganjur taw..
Senang kitorang nak sahkan penyertaan nanti..^^
5. Terpulang la nak tag kawan2 ye..taknak pon takpe..^^

GA ni tamat pada 5 JANUARI 2011, pukul 11.59PM..

Hadiah lumayan untuk 3 orang peserta: 
-Cenderamata yang gerenti lawa and chumel! 
-Nama blog korang yang menang akan ditulis pada cenderahati tu..Glamor bukan?? (^_^)

2 hadiah saguhati berupa voucher khas dari Watson ataupun Topup..
(terpulang pada pemenang nak mana satu)..

**jika penyertaan banyak, kami akan tambah bilangan pemenang!..

Senang je kan?? hehe..

No comments: