CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, December 1, 2010

First Giveaway Novel


Oleh kerana xde banner of pape gmbar so wa just C&P jer apa yg tuan punya contest tulis
Salam 1Malaysia buat semua blogger. Mr. Gidan hendak membuat Giveaway Novel sambil-sambil mempromosikan belog ini. Oleh itu adalah korang semua yang berminta dipelawa untuk sertai giveaway ini. Giveaway ini tak da banner macam orang lain buat...yang penting korang wat entri khas tentang belog ni jer dan tag la seramai mungkin kengkawan korang.

Syarat-syaratnya:

1. WAJIB jadi follower belog ini.
2. LINK kan belog ini di bloglist korang.
3. Buat SATU entri tentang belog ini dan linkkan di sini.

Hadiahnya adalah salah sebuah novel yang ada di belog ini (mengikut pilihan pemenang terpilih) Dan kalau sambutan GA ini hangat...akan ditambahkan lagi hadiahnya...Oleh itu jom reramai join GA Novel.

Mula pada 29 Oktober hingga 31 Disember 2010
 
Nak tag org yg suka baca novel

2 comments:

farah hairuddin said...

boleh tak nak jadi rakan tag??hehehe...sye mncari rakan tag juga~

The Giveawaystuff said...

boleh sgt la farah..