CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, January 13, 2011

Elhyatt Bizz Collections Giveaway.


Nak tag:-
1. Cik Bedah Laser
2. Fara
3. Lyn
Dateline: 18 Jan 2011



Wa suka Jubah Dress Najwa ni. Sebab dia design dia yg very classy dan elegant. Beads kat dada tu nampak out standing. Yg kat pinggang plak leh buatkan pinggang kita nmpak ramping. Ropol2 kat bahagian bawah kain tu menaik kan lagi aura jubah ni... Buat yg slim mmg akan nmpak lebih selim la...bt yg berisi skit..pun stil leh nmpak selim...Yg berisi pun boleh pakai sbb dia mampu memberikan impak kurus pd bdan ni..Wa mmg suka kaler putih sbb dia nmpak mcm besttt sgt..

No comments: