CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, August 9, 2011

" Dian BC Holiday Food Contest "



Ni gambar wa time bercuti kat Batam. Makan kat restaurant PUTI BUNGSU

Menu yang pemes kat sini ialah Ayam Pop, Pecel lele (ikan keli bakar sambal)
Time bercuti tu wa mcm2 makanan wa mkn.Buktinya ini dia
Punya la penuh meja dgn lauk pauk. Ni keadaan after kenyang
Ni plak bukti gambar wa ngan makanan tu
Muka teruja tgk lauk2 yang byk utk dihabiskan..hahahahha
Waiter yg bwk makanan.Bersusun-susun pinggan lauk dia bawak
Abes citer makan. Ni wa jumpa 1 rumah anak yatim dan saudara baru utk dikongsi bersama

2 comments:

Dianbizzcorner@gmail.com said...

Alhamdulilah Ada juga yang join..hehe..thank you for joining.btw, on the anak yatim house tu..appreciate if you can give link atau pun no phone pun takpa sebab nanti senang siapa2 yang nak hubungi pus at terse but Dan menderma. Thanks ya..:D

The Giveawaystuff said...

just clik kat link yg wa kasi tu..dia akan direct to the blog umah anak yatim tu..details smua kat situ