CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, October 12, 2011

Contest "The Best Birthday Party Theme/Idea" For Netty's Kidz

Nak tag
Pidah
Sky

Dateline : 18/10/2011

Tema yang wa cadangkan ialah ELMO
Main punya deco maybe boleh jd mcm ini
Combinas warna dia pun nmpak ceria n outstanding



Kasi zoom contoh cake dia..cute amat
 ok now kita cuba bayangkan majlis ni yer
Memula kena wat deco yang berkaitan dengan Elmo ni. 

Brg2 yang diperlukan (semua kena kaler merah n turquoise)
1.belon
2.kertas kaler nak buat tulisan happy birthday

3.Riben tuk ikat belon nak deco2 tambahan
4.Topi kertas
5.Gula2 kapas(cth mcm dlm gambo tu)
6. Elmo punya macaron
 7. cupcake Elmo
8.Elmo candy

9. Goodie Bag Elmo
10. Elmo punya cookies
Birthday boy bleh pakai bj ELMo gak
Just baju yer..xmo pakai topeng camtu..heheheh

sekali ngan topi ker

Rasanya tu je la yg wa mampu nak kasi idea
Kang bg mcm2 jenuh plak puan empunya contest nak menyiapkan
hehehehehhe

2 comments:

notti netti said...

hahah bagus jugak idea elmo ni....cupcake pun cantik gak.....ok akan dipertimbangkan...good luck!

mummy raisha said...

sgt cute yg ni!